Sterilet hormonal Skyla

Steriletul hormonal Skyla este recomandat inclusiv femeilor nulipare (care nu au niciun copil pana la momentul montarii steriletului) si are o eficienta dovedita clinic de pana la 3 ani.

Odata montat, steriletul Skyla are o eficienta dovedita pe o perioada de pana la 3 ani. Skyla este destinat femeilor nulipare (care nu au avut niciun copil pana la momentul montarii steriletului). Este mult mai mic decat Mirena, ceea ce il face mult mai atractiv femeilor care nu au avut colul uterin dilatat.


Beneficii si avantaje:

  • elimina mai putini hormoni in organism decat alte sterilete din categoria celor hormonale, insa este la fel de eficient (99%)

  • menstruatia apare periodic, nu este stopata complet pe durata utilizarii steriletului Skyla asa cum se intampla in cazul folosirii altor sterilete care contin hormoni

Posibile efecte secundare: Doar 6% dintre femeile care utilizeaza steriletul Skyla au intampinat probleme cu intarzierea menstruatiei dupa un an de la montare, iar 12% dintre acestea dupa trei ani.

       Continutul de pe site-ul Sterilet-Expert.ro are rol pur informativ si nu ar trebui tratat ca un diagnostic sau plan de tratament. Utilizarea informatiilor de pe acest site nu creeaza si nici nu simuleaza o relatie pe care o pacienta ar trebui sa o aiba cu medicul sau. Iti recomandam sa consulti medicul ginecolog care iti poate face recomandari tinand cont de istoricul tau medical.

Resurse

Informatii

©2020 - Sterilet-Expert.ro, Bucuresti, Romania | SC INTON CONTENT SRL, CUI 32099027, J23/2352/2013