Tipuri de sterilet

Am adunat in aceasta sectiune toate informatiile pe care le aflam in activitatea noastra dedicata steriletului. Vei descoperi diferite tipuri de sterilet, de la forme clasice pana la unele modele atipice.

Pregna

India

Sterilet Cu 375 Multiload Pregna (Inara)

Steriletul Pregna Cu 375 Multiload – Inara ofera o eficienta contraceptiva de peste 99%, nu contine hormoni si nu afecteaza in niciun fel greutatea corporala.

Pregna

India

Sterilet cu fir de argint Pregna Cu 380 Ag, Silverline

Cu o eficienta dovedita clinic de pana la 5 ani, steriletul cu fir de argint Pregana Cu 380 Ag este destinat tuturor femeilor indiferent daca acestea au sau nu un copil / mai multi copii. De asemenea, nu contine hormoni si nu afecteaza in niciun fel apetitul sexual sau activitatea sexuala.

OCON Healthcare

Israel

Sterilet de cupru Ballerine IUB

Steriletul Ballerine IUB este primul si singurul sterilet 3D sferic care se adapteaza fiziologic la forma uterului.

Prosan International B.V.

Olanda

Sterilet de cupru Flexi T

Produs in Olanda, steriletul de cupru Flexi T este destinat tuturor femeilor indiferent daca au sau nu copii. De asemenea, Flexi T are o eficienta dovedita clinic de pana la 5 ani si nu afecteaza in niciun fel fertilitatea: odata scos steriletul, poti sa ramai insarcinata.

Melbea Innovations

Ungaria

Sterilet de cupru Melbea Gold

Melbea Gold este unul dintre cele mai moderne tipuri de sterilet existente pe piata. Datorita aliajului de cupru si aur din compozitie, steriletul Melbea Gold asigura o eficienta extrem de mare de pana la 99%, elimina riscul coroziunii cuprului in combinatie cu secretiile intrauterine, dar previne si o posibila alergie la argint.

Bayer

SUA

Sterilet de cupru Paragard

Steriletul Paragard este singurul utilizat in SUA care nu contine hormoni, asadar este o metoda potrivita pentru femeile care doresc sa opteze pentru o metoda contraceptiva de lunga durata, reversibila si hormone free.

Pregna

India

Sterilet de cupru Pregna Cu-T 380A

Steriletul Pregna Cu-T 380A este un dispozitiv intrauterin din cupru si nu contine hormoni. Are o eficienta dovedita clinic pana la 10 ani.

Sebela Pharmaceuticals

SUA

Sterilet de cupru VeraCept

VeraCept nu este momentan disponibil pe piata. Steriletul se afla inca in studii clinice. Este un dispozitiv intrauterin din cupru si nu contine hormoni.

EuroGine

Spania

Sterilet de cupru cu fir de argint Eurogine Ancora 375 Ag

Steriletul cu fir de argint Ancora se deosebeste de alte dispozitive intrauterine din cupru prin prezenta argintului care se afla in miezul steriletului si care are rolul de a impiedica o posibila coroziune a dispozitivului cauzata de secretiile intrauterine.

Eurogine

Spania

Sterilet de cupru cu fir de argint Eurogine Novaplus T 380 Ag

Steriletul cu fir de argint Novaplus T 380 Ag se deosebeste de alte sterilete din cupru prin prezenta axului de argint care previne coroziunea firului de cupru, inclusiv dezintegrarea acestuia in uter. Nu contine hormoni si are o eficienta contraceptiva de peste 99%.

Eurogine

Spania

Sterilet de cupru cu fir de aur Eurogine Gold T

Sterilet de cupru cu fir de aur Eurogine Gold T este disponibil si in Romania, in trei marimi diferite: mini, normal si maxi. Nu contine hormoni si are o eficienta dovedita clinic de pana la 5 ani. Este destinat femeilor care au alergie la argint.

Bayer

SUA

Sterilet hormonal Kyleena

Kyleena este un sterilet hormonal nou aparut pe piata si este recomandat tuturor femeilor, inclusiv celor care nu au avut niciun copil pana la momentul montarii steriletului.

Bayer

SUA

Sterilet hormonal Mirena

Spre deosebire de alte sterilete hormonale ca Skyla sau Kyleena, steriletul Mirena este destinat mai ales femeilor care au deja cel putin un copil, dar si femeilor care se confrunta cu menstruatii abundente.

Bayer HealthCare Pharmaceuticals

SUA

Sterilet hormonal Skyla

Steriletul hormonal Skyla este recomandat inclusiv femeilor nulipare (care nu au niciun copil pana la momentul montarii steriletului) si are o eficienta dovedita clinic de pana la 3 ani.